ΘΕΜΑ

2nd BLOCKCHAIN CONFERENCE THESSALONIKI

NOVEMBER 2023 GRAND HOTEL PALACE

«Unlocking Blockchain »

Blockchain και η Νέα Γενιά Εφαρμογών

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference SKG φιλοδοξεί για δεύτερη συνεχή χρονιά να ενημερώσει το κοινό της Β. Ελλάδας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο κόσμο του Βlockchain, της κρυπτογράφησης και των NFTs, αναδεικνύοντας την πρόοδο που επιτεύχθηκε την τελευταία χρονιά στους τομείς του metaverse και του security.

Παράλληλα, στα πλαίσια του συνεδρίου θα αναλυθεί η τεχνολογία του Bitcoin και η ορθή χρήση του ως ένα μέσο γρήγορων, αλλά πρωτίστως ασφαλών συναλλαγών.

9
8

Το 2nd Blockchain Conference στην Β. Ελλάδα... έρχεται τον Νοέμβριο!

Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο της πρώτης και εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης, έτσι και φέτος διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μας μεταφέρουν στην meta-εποχή και θα μοιραστούν μαζί τις τελευταίες τάσεις στη τεχνολογία Blockchain. Οι ομιλίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σπουδαστές και οι νέοι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες που παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain, λαμβάνοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα.

Networking Blockchain Conference

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη εταιρειών Blockchain, NFT και Tεχνολογίας.  Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης και γίνονται με την πρωτοποριακή εφαρμογή του EVENTORA.

Mετά την λήξη του 2nd Blockchain Conference Thessaloniki θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας και συζήτησης (Νetworking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες της αγοράς θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες και  συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την θέση σας στο δείπνο εδώ.

Το Blockchain Conference Thessaloniki 2023 θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

tablet_compressed.jpg
conference-room_compressed.jpg

Θεματολογία του Συνεδρίου

  1. Η τεχνολογία Blockchain και η πρόοδος που σημειώθηκε το τελευταίο χρόνο

  2. Αγορές ψηφιακών οικοπέδων στο metaverse – Ουτοπία ή επένδυση για το μέλλον;

  3. Γιατί το Bitcoin ξεχωρίζει από την υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων;

  4. Πώς τα smart contracts γίνονται μέρος των επιχειρήσεων και συντομεύουν τον χρόνο των συναλλαγών;

  5. Τι είναι τα NFTs και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν από καταναλωτές και επιχειρήσεις;

  6. Τεχνολογία Blockchain και Νομοθεσία: Πού βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση;

  7. Το security αναπόσπαστο μέρος των συναλλαγών μας στο Blockchain

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

Yπεύθυνος: Αριστείδης Βασιλειάδης

2315 311 282 | 694 166 5405

info@innovation-media.gr | sales@innovation-media.gr

el